Lej en parkeringsplads

Oprettet af Bestyrelsen EF-Lindholm, Ændret den Sun, 19 Nov 2023 kl. 07:43 AM af Bestyrelsen EF-Lindholm

Vi har i alt 106 parkeringspladser til biler og 9 Mc pladser i ejendommens kælder. Det er muligt at leje en parkeringsplads som beboer. Pladserne tildeles efter nogle kriterier (se længere nede). En plads er personlig og du må kun holde på det nummer du er blevet tildelt.


Når du har en plads får du 2 parkeringskort. Kortet tilhører pladsen men ikke bilen. Du skal dog sikre dig at der altid er et gyldigt kort synligt i forruden på den bil der holder der. Hvis ikke kan det betyde at du får en afgift for ugyldig parkering.


Det er derfor tilladt at låne pladsen ud og derved også et kort.


Må jeg sætte andet på min parkeringsplads?

Nej, der må kun være din bil. Pladsen må ikke bruges til opbevaring af nogen form, ej heller cykler, dunke m.m. Det er en regel som styres af brandmyndighederne.


Prisen for leje af parkeringsplads:

Pris for biler: kr. 2.597,84 pr. kvt i 2023 (der tages forbehold for ændringer i priser, da de reguleres årligt)

Udover leje på P-pladsen, opkræves et depositum på kr. 750,00 for fjernbetjeningen inkl. moms Endvidere opkræves et gebyr på kr. 600,00 for udarbejdelse af lejekontrakt.


Bestil en parkeringsplads:

Skriv til adm@admdk.dk at du ønsker en parkeringsplads på E/F Lindholm. De vil så vende tilbage med evt. ledige pladser eller tilbyde dig at blive skrevet på venteliste (se regler for venteliste herunder).


Lejer af en p-plads har fremlejeret og afståelsesret vedrørende det lejede, såfremt lejer er ejer af en bolig i ejendommen og såfremt ny lejer af p-pladsen er beboer i ejendommen.


Ledige pladser tilbydes alle på ventelisten, og den øverste, der siger JA får pladsen. Fristen for svar på tilbudte pladser er 7 dage.


Der gives herefter kun besked til den, der får pladsen.

Står der 2 eller flere på listen med kriterie 1, 2 eller 3, så opsiges kontrakt med en ekstern lejer til fordel for udlejning til intern ejer/lejer.

I øvrigt gælder reglerne for anvendelse af p-kælderen som anført i foreningens husorden.


Regler for ventelisten:

Opskrivning sker ved skriftlig henvendelse til administrator. Placeringen sker efter opskrivningsdato. Tildeling sker derfor efter opskrivningsdato og ovennævnte kriterier.

Der opkræves et opskrivningsgebyr på kr. 200.
Herefter opkræves årligt i januar kr. 100 for at stå på ventelisten. Hvis ikke man betaler det årlige gebyr, bliver man slettet fra listen.


Herunder præciseres:

En p-plads på kun benyttes af et indregistreret køretøj.
Såfremt en ejer af en ejerlejlighed i ejerforeningen har et lejemål til en p-plads i p-kælderen, har ejeren ret til at overdrage lejemålet sammen med overdragelsen af ejerlejligheden til en ny ejer uden iagttagelse af ventelisten. Der kan kun overdrages én p-plads pr. ejerlejlighed i forbindelse med salg.
Der kan ikke ydes pladsflytning til og fra mobilpladser.Rækkefølge, hvorefter p-pladser tildeles:

  1. 1  Ejere UDEN P-plads

  2. 2  Lejere UDEN P-plads

  3. 3  Ejere MED P-plads

  4. 4  Lejere MED P-plads

  5. 5  Ejere UDEN bopæl

  6. 6  Ejere med flere P-pladser

  7. 7  Ekstern lejer, der hverken er ejer eller lejer på Lindholm

Var denne artikel nyttig?

Fantastisk!

Tak for din feedback

Beklager, at vi ikke var nyttige

Tak for din feedback

Fortæl os, hvordan vi kan forbedre denne artikel!

Vælg mindst én af grundene
Captcha-bekræftelse er påkrævet.

Feedback sendt

Vi sætter pris på din indsats og vil forsøge at rette artiklen