Elbil og ladestander

Oprettet af Bestyrelsen EF-Lindholm, Ændret den Sun, 22 Oct 2023 kl. 08:51 AM af Bestyrelsen EF-Lindholm

Elbiler
Ønsker du en elbil parkeret i kælderen samt installere en ladestander?
Bestyrelsen har på nuværende tidspunkt godkendt at trække el fra ens egen elmåler og ud til parkeringspladsen. Du kan benytte godkendte ladestandere fra alle udbydere. Opsætning skal ske af en autoristeret elinstallatør som oftest er en del af købet af ladestanderen hvor installation kan tilkøbes.

Opsætning af en ladestander kræver en godkendelse fra bestyrelsen, start godkendelses processen ved at:

1. Oprette en supportsag.
2. Vælg "Opsætning/nedtagning af ladestander til elbil" som kategori.
3. Angiv hvilken parkeringsplads du har.
4. Beskriv hvor, hvordan og hvem der vil opsætte ladestanderen.
5. Vedhæft billede hvor du ønsker at opsætte ladestanderen.

Du vil derefter modtage besked fra administration danmark så snart din godkendelse er gået igennem. Det er ikke muligt at påbegynde opsætningen før du modtager godkendelsen.

Du skal bruge autoriseret elektriker/installatør til at trække strømmen fra din egen måler. Den gruppe som opsættes, skal sættes sammen med de øvrige på væggen i alrummet og markeres tydeligt hvem den tilhører.
ledningsføring skal foregå i de tilhørende kabelbakker så tæt på din parkeringsplads som muligt, før de føres ud af bakkerne og ned langs væggen til ladestanderen.

Det er dit ansvar at alle regler er overholdt.

Du skal reetablere pladsen/væg og elrum, hvis du opsiger/flytter parkeringsplads, eller fraflytter lejligheden. Såfremt en ny ejer af lejligheden ikke ønsker den. Alt kabel skal nedtages.