Elbil og ladestander

Oprettet af Bestyrelsen EF-Lindholm, Ændret den Sun, 07 Aug 2022 kl. 09:04 AM af Bestyrelsen EF-Lindholm

Elbiler
Ønsker du en elbil parkeret i kælderen samt installere en ladestander?
Bestyrelsen har på nuværende tidspunkt godkendt at trække el fra ens egen elmåler og ud til parkeringspladsen. Du kan benytte CEE stik eller ladestander fra en udbyder.

Ønsker du at opsætte et CEE stik og/eller en ladestander, kontakt bestyrelsen ved at:

1. Oprette en supportsag
2. Vælg "Opsætning/nedtagning af ladestander til elbil" som kategori
3. Angiv hvilken parkeringsplads du har.
4. Vedhæft billede hvor du ønsker at opsætte ladestanderen.

Du vil derefter modtage besked fra administration danmark

Du skal bruge autoriseret elektriker til at trække strømmen fra din egen måler.

Det er dit ansvar at alle regler er overholdt.

Du skal reetablere pladsen/væg, hvis du ikke længere bruger den, eller fraflytter lejligheden.