Miljøstationen

Oprettet af Bestyrelsen EF-Lindholm, Ændret den Fri, 13 May 2022 kl. 09:26 AM af Bestyrelsen EF-Lindholm

Du kan aflevere alt som ikke er husholdnings affald på miljøstationen.

Hvad kan du aflevere der

De har sortering af, plast, pap, træ, jord, metal, batterier, glas, elektronik, farligt affald, flamingo, tøj og storskrald.

Åbningstider

Den er åben mellem 06-20 alle dage og du skal bruge en brik til at komme ind.

Jeg har ikke en brik, eller skal have en ny

Du kan følge vejledningen her til at få en ny brik igennem grundejerforeningen.

Byttehjørnet

Har du noget som du mener andre måske kunne bruge, er der bagerst et byttehjørne, hvor du kan sætte det. Du er selvfølgelig også velkommen til selv at tage noget med hjem, som andre har stillet.

Du kan læse alt om miljøstationen her på grundejerforeningens side: gfsluseholmen.dk