Ekstra nøgle

Oprettet af Bestyrelsen EF-Lindholm, Ændret den Fri, 13 May 2022 kl. 09:25 AM af Bestyrelsen EF-Lindholm

Vores nøgler er sikret, da de virker til både din hoveddør, men også til at komme rundt i bygningen.

Ekstranøgler kan bestilles hos CERTEGO på telefon 33121212 eller du kan bestille dem via nettet http://www.certego.dk/da/site/certegodk/kundeservice/cylinder-noglebestilling/

Hvis du får behov for assistance af låsesmed kan du også kontakte CERTEGO.

Af sikkerhedsmæssige årsager, skal du benytte den pinkode som du gerne skulle have fået udleveret i forbindelse med indflytningen. Har du ikke en pinkode skal du kontakte den tidligere ejer eller CERTEGO.

CERTEGO har butikker i bl.a. Herlev.